Algemene verkoopvoorwaarden

Betaling

Volledige betaling voordat het stuk verstuurd wordt. Ik accepteer PayPal en bankoverschrijving.

Voor een commissie kan het voorkomen dat je een aanbetaling moet doen. Dat wordt vooraf met je afgesproken.

Wanneer je een creditkaart hebt kun je via PayPal betalen zonder dat je een PayPal account hebt.

Verzending

Ik verstuur alleen track en trace. Track en Trace met verzekering is mogelijk, neem contact op voor de kosten.

Ik verstuur overal ter wereld. Het is jouw verantwoordelijkheid om je ervan te verzekeren dat wat je koopt bij jou ook ingevoerd mag worden.

Ik doe mijn best de kosten van verzenden zo laag mogelijk te houden door het pakket zo klein mogelijk te maken, maar delicaat open werk of kantwerk doet het beter in een wat grotere verpakking.

Voorwerpen doen er even over om aan te komen, vooral internationale verzendingen. Dit hangt af van de echte reistijd en de tijd die de douane er over doet om het pakketje te verwerken. Wanneer het pakketje op de post is, heb ik  geen controle meer over de tijd die het er over doet. Aangezien alles track en trace verzonden wordt zul je het pakket op zijn reis kunnen volgen.

Pakketten worden dezelfde dag of de volgende werkdag na ontvangst van betaling verzonden (Nederlandse postkantoren zijn niet 7 dagen per week open). Je krijgt bericht na verzending en je krijgt het track en trace nummer zodra je pakket op de post is.

Importbelasting en andere kosten ten gevolge van importeren zijn de verantwoordelijkheid van de koper. Douaneformulieren worden naar waarheid ingevuld en niet als kado.

Retour/Restitutie

Als een stuk niet is zoals in de winkel beschreven, heeft de klant 14 dagen vanaf ontvangst van het stuk de tijd om terug te sturen voor een volledige restitutie van de prijs van het voorwerp. Restitutie wordt voldaan nadat het stuk is geinspecteerd. Stukken die gebruikssporen tonen (gewassen, gedragen, rookgeur, huisdierharen etc.) komen niet in aanmerking voor restitutie. Koper is verantwoordelijk voor de kosten van retourzending.

Neem contact met me op als een voorwerp beschadigd is bij aankomst. Documenteer de schade (met foto's), vooral als je een speciale verzending met verzekering hebt gekozen.